AMBASSADØRER

Ambassadører Ryan og Séafra

Ryan Seaton og Séafra Guilfoyle sejler 49er på absolut topniveau og træner i øjeblikket til OL i Tokyo 2020. Ryan har deltaget i de Olympiske Lege i London 2012 og Rio 2016. Séafra har vundet sølv til ISAF youth world i 2016 i laser. De er begge fra Irland og har sejlet siden de var henholdvis 5 og 7 år gamle.

Ryan Seaton til venstre, Séafra Guilfoyle til højre.

Ryan og Séafra er begge personer med et enormt nærvær og et åbent sind, og de repræsenterer på smukkeste vis de værdier, nots-armbåndet står for.

Ryan: ”For mig er det vigtigste i livet at have respekt for andre mennesker. Jeg tror på, at alle har et formål her i livet, og hvis du er målrettet og arbejder hårdt, vil dine drømme gå i opfyldelse. Jeg prøver hver dag at fokusere på de positive ting i livet, at opmuntre andre mennesker og give dem energi gennem min positive attitude.”

Séafra: “Jeg synes, at det vigtigste i livet er at være tro mod sig selv og huske på, at det er dit liv, og at du kan leve det, præcis som du har lyst til. Der vil altid være udfordringer, og når de opstår, forholder jeg mig til dem med det samme. For to år siden fik jeg en rygskade, som gjorde det svært at gå i en periode. Men jeg gav ikke op og blev ved med at træne så hårdt, som jeg kunne, og jeg har forbedret mig meget siden skaden.”

Som professionel atlet spiller nots-armbåndet en helt særlig rolle for Ryan: ”Mit armbånd giver mig modet til at se nye udfordringer i øjnene. Det giver mig en indre styrke, mod på at arbejde hårdt og en tro på, at jeg kan nå mine drømme og mål. Armbåndet giver mig glæde, da det minder mig om de gode mennesker i mit liv, der støtter og elsker mig.”

Séafra: “Lige fra starten af min karriere har min familie støttet mig, og nots-armbåndet minder mig om mit hjem, hvor tæt jeg er knyttet sammen med min familie og at de altid vil være der for mig.”

Vi er rigtig glade for og stolte af at have Ryan Seaton og Séafra Guilfoyle som ambassadører.