AMBASSADØRER

At være ambassadør hos os kommer fra hjertet. Der er ikke nogle penge imellem os og ambassadørerne, men derimod et stærkt fællesskab og et fælles værdisæt. Alle ambassadører er personligheder med styrke, integritet og varme. Personer, vi ser op til og inspireres af. Personer, der drømmer, lever og kæmper – og får nogle knubs og rejser sig igen. Og igen.

Vi er bundet sammen af en fælles tro på, at vi mennesker kan meget mere, end vi tror – og at nærvær, omsorg, taknemmelighed og styrke er blandt de primære byggesten til et godt liv.

 

Læs herunder, hvad nots-værdierne betyder for vores ambassadører: olympiske bronzevindere Jena og Katja, musiker Mads Langer, verdensmester i roning Mette Bloch og olympisk sejler Ryan Seaton.

jenakatja

Ambassadører Jena og Katja

Jena Mai Hansen (styrmand) og Katja Salskov-Iversen (gast) er professionelle sejlere. Siden deres samarbejde startede i 2011 har de trænet tusindvis af timer og opnået rigtig flotte resultater. De ligger i toppen af verdensrangslisten i 49’erFX-klassen, og er klar til at kæmpe for guldet til OL i Rio til august. 49’erFX er en high performance jolle, som kan nå op på en rigtig høj fart, og som kræver en enorm koncentration, og en rigtig god fysik.

Jena og Katja sprudler af liv, glæde og styrke, og vi er meget stolte af at have dem med som ambassadører.

Jena: ”Jeg brænder for at gøre mit bedste hver dag. Når man dyrker elitesport, må man ofte gå på kompromis og bl.a. være væk fra familie og venner. Det vigtigste for mig er, at vise dem, at jeg er der for dem, når jeg så er hjemme, og at jeg værdsætter alt det, de gør for mig.

nots-armbåndet får mig til at tænke over, hvad der betyder noget for mig, og gør mig glad. Jeg kigger på det, og tænker på det, jeg gerne vil opnå med mit liv lige nu og her, og hvordan jeg bedst muligt når frem til målet. Det sætter tanker i gang.”

Katja: ”For mig, er det vigtigste i livet at være i nuet. At være til stede og værdsætte det man laver, og dem man elsker. nots-armbåndet betyder meget for mig. Og jeg er stolt over, at jeg er blevet tilbudt at bære det. Værdierne stemmer rigtig godt overens med den måde, jeg gerne vil være på, og kæmpe på. Man kommer kun langt, hvis man kæmper for det, men det er vigtigt at være taknemmelig hele vejen og huske på, at man ikke kunne have gjort det alene. Det minder nots-armbåndet mig om.”

Ambassadør Mads Langer

Mads Langer er sanger og sangskriver. Født i Aabenraa og opvokset i Skive i et hjem med både klaver og trommesæt.

Han er en utrolig charmerende og lun ung mand med en smuk og intens stemme, og vi er meget stolte over at have ham med som ambassadør.

Han fortæller: ”Det er vigtigt at italesætte godhed over for de mennesker, man holder af. For mig er dette armbånd et fint og vedvarende symbol på opbakning, godhed eller tak til det menneske, man har foræret det. Jeg har selv fået mit armbånd af en, for hvem det jeg gør har gjort en forskel. Det tænker jeg på, hver gang jeg ser på armbåndet.

For mig handler livet om, at det skal leves med nærvær, godhed og autenticitet igennem op- og nedture. Det er gennem stærke bånd og nære relationer, man kan bevare sin retningssans på livets vej. Det symboliserer mit nots-armbånd for mig.”

Mads Langer

Ambassadør Mette Bloch

Mette Bloch er dobbelt-verdensmester i roning, skribent, forfatter og en fremragende foredragsholder. Hun sprudler af liv, power og glæde, og bruger sin gode energi på at motivere og begejstre de mennesker, der er så heldige at være i hendes nærhed.

Hun fortæller: ”Kerneværdierne i nots taler virkelig til mig – nærvær, omsorg, taknemmelighed og styrke. For mig er de fire ting, fundamentet for al succes, glæde og … ja … for det gode liv. Der, hvor vi er os selv, med alle de udfordringer, det kan indebære, og samtidig har overskud til også at være noget for andre. Jo bedre vi selv har det, desto mere har vi jo at give.

Mit nots-armbånd minder om mig – det er solidt, fast og robust, men meget medgørligt. Hiver du for hårdt, så strammes det og kommer ikke af, men er du blid og forsigtig – så kan du tage det af. Sådan vil jeg også selv gerne være. Det minder mig om, at jeg er unik, og at jeg skal være stolt og glad for den jeg er, og det jeg kan.”

Vi er rigtig glade for, og stolte af, at have Mette Bloch med som ambassadør.

metteole

Ambassadør Ryan Seaton

Ryan Seaton sejler 49er på absolut topniveau og har deltaget i de Olympiske Lege i London 2012 og Rio 2016. Han er født og opvokset i Irland og har sejlet siden han var 5 år gammel.

Ryan er en person med et enormt nærvær og et åbent sind, og han repræsenterer på smukkeste vis de værdier nots-armbåndet står for.

”For mig er det vigtigste i livet at have respekt for andre mennesker. Jeg tror på, at alle har et formål her i livet, og hvis du er målrettet og arbejder hårdt, vil dine drømme gå i opfyldelse. Jeg prøver hver dag at fokusere på de positive ting i livet, at opmuntre andre mennesker og give dem energi gennem min positive attitude.”

Som professionel atlet spiller nots-armbåndet en helt særlig rolle for Ryan: ”Mit armbånd giver mig modet til at se nye udfordringer i øjnene. Det giver mig en indre styrke, mod på at arbejde hårdt og en tro på, at jeg kan nå mine drømme og mål. Armbåndet giver mig glæde, da det minder mig om de gode mennesker i mit liv, der støtter og elsker mig.”

“Teamwork and understanding gets us
where we want to be – on and off the water.”

Ryan Seaton

Vi er rigtig glade for, og stolte af, at have Ryan Seaton med som ambassadør.

Ryan Seaton

Fotografer: Iben Kaufmann & Cecilie Helmersen