Gerd 64 år: Mig & mit nots-armbånd

  • By:
  • Category:
  • 3. juli 2017

I denne uge fortæller Gerd, 64 år fra Jægerspris, sin historie. Tak Gerd.

”For mig er det vigtigste i livet kærlighed, familie, glæde og kunst. I alle disse ting findes skønheden på sin helt egen måde, og det glæder jeg mig over hver dag. Mit nots-armbånd er et symbol på kærlighed. Jeg har fået det af min mand uden anden anledning, end at han elsker mig. Så for mig repræsenterer armbåndet den stærke, ubetingede kærlighed, der binder os sammen og ikke behøver mærkedage for at komme til udtryk.

Hvis jeg kunne give et nots-armbånd til en anden, skulle det være til min mand. Fordi jeg elsker ham højt, og tror det vil se fantastisk flot ud på hans håndled. Det er en stor glæde for mig at se på mine to smukke armbånd hver dag, og jeg er sikker på, at han også vil sætte pris på at bære et.”

 

Vil du også fortælle historien om dig & dit nots-armbånd? Så vil vi meget gerne høre fra dig. Læs mere her.