Ambassadører

Ambassadør Olivia Price

Olivia Price voksede op i Sydney og begyndte at sejle som 7-årig. Hun mestrer mange forskellige typer både, og hendes hidtil bedste resultat var en sølvmedalje ved OL i London 2012 i kvindernes Match Race. Hun var med i opløbet for at komme med til OL i Rio 2016, men missede den sidste kvalifikation. Hun er nu skipper for Australien Super Foiler Grand Prix, et nyt sejlads rundt om Australien i Super Foileren, hvilket er hendes næste store udfordring.

“Jeg er meget beæret over at være nots ambassadør. Jeg tror på, at man skal dele positive oplevelser, hvis man vil skabe positive mennesker, og det er en smuk måde for mig at dele min historie på i et fantastisk fællesskab. nots og jeg er det perfekte match! Hver gang jeg kigger på mit armbånd, bliver jeg mindet om de bedste oplevelser, som jeg har haft i mit liv. Det er en fantastisk måde at dele med andre mennesker, hvem jeg er. Jeg føler mig meget heldig at bære armbåndet.”

Olivia er en elskelig og positiv person, der aldrig giver op. “Alle har deres udfordringer i livet. Mine har været relateret til skader og mit sejlads. Jeg er fast besluttet på altid at gøre mit bedste og aldrig give op. Jeg har haft brud på ryggen to gange og har haft mange andre skader, men det stopper mig ikke fra at gøre det, jeg elsker! Uanset om det er at performe på elitesports-niveau eller at komme sig efter en skade, er det den positive indstilling, der giver succes.

Vi er utroligt glade for at kunne byde velkommen til vores første australske nots ambassadør, tak Olivia.