Ambassadør Elisabeth Ildal: Mig & mit nots-armbånd

  • By:
  • Category:
  • 3. oktober 2017

I denne uge fortæller vores nye ambassadør Elisabeth Ildal sin historie. Hun er World Parkinson Congress Ambassador & blogger og grundlægger af træningscenteret Cure4Parkinson, 57 år gammel og bor i Vedbæk nord for København.

”For mig er det vigtigste i livet at være positiv. At få det bedste ud af dagen og aldrig give op. Man skal kæmpe for det, man har kært. Jeg har Parkinson og kæmper for at holde mig frisk og i live. Jeg har livet kært.

Fotograf: Ebbe Forup

Med en Parkinson diagnose som min, vil der altid være udfordringer, og her handler det igen om at tænke positiv og huske, at det er i modgang, man udvikler sig. Hvor der er vilje, er der vej.

Når jeg bærer mit nots-armbånd, føler jeg en taknemmelighed for at være i live. Diamanterne symboliserer nærvær, omsorg, taknemmelighed og styrke, og det er lige mig. Når jeg har disse værdier med mig, kan jeg klare dagligdagens udfordringer og være der for min familie, mine arbejdsrelationer og mine venner. Armbåndet minder mig om, at jeg ikke er et appendix til Parkinson, men at Parkinson er et appendix til mig.”

 

Vil du også fortælle historien om dig & dit nots-armbånd? Så vil vi meget gerne høre fra dig. Læs mere her.