AMBASSADØRER

mød vores ambassadører fra Danmark, Irland, Australien og Japan

At være ambassadør hos os kommer fra hjertet. Der er ingen penge imellem os og ambassadørerne, men derimod et stærkt fællesskab og et fælles værdisæt. Alle ambassadører er personligheder med styrke, integritet og varme. Personer, vi ser op til og inspireres af. Personer, der drømmer, lever og kæmper – og får nogle knubs og rejser sig igen. Og igen.

Vi er bundet sammen af en fælles tro på, at vi mennesker kan meget mere, end vi tror – og at nærvær, omsorg, taknemmelighed og styrke er blandt de primære byggesten til et godt liv.

 

Læs herunder, hvad nots-værdierne betyder for vores ambassadører: olympiske bronzevindere og verdensmestre Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen, musiker Mads Langer, verdensmester i roning Mette Bloch, verdensambassadør & blogger for World Parkinson Coaliation Elisabeth Ildal, olympisk sejlere Ryan Seaton og hans makker Séafra Guilfoyle fra Irland, professionelle sejlere Chika Hatae og Hiroka Itakura fra Japan og olympisk sølvvinder Olivia Price fra Australien.