Fakta

detaljer, priser og kontakt

materialer

Armbåndene designes ud fra følgende materialer:

  • 4 diamanter á 0,03 karat, som fås i sort, hvid, blå og pink
  • sølvled i sterlingsølv 925, almindelig eller oxideret
  • lys grå, sort og kongeblå tråd fra Gleistein Ropes

Sølvleddet med de fine diamanter er håndlavet hos guldsmed Mads Heindorf i hans værksted i København. Alle sølvled er i Sterlingsølv 925, certificeret af Ædelmetalkontrollen, og alle diamanter er købt af legale, konfliktfrie veje i overensstemmelse med FN’s resolutioner.

Armbåndet er håndknyttet hos Riggerne i Svendborg, hvor tråden er leveret af det anerkendte firma Gleistein Ropes – det foretrukne mærke blandt sejlere over hele verden. Det er en ekstremt stærk fiber i enten en let skinnende lys grå, elegant sort eller royal kongeblå. Omkredsen er 2,5 mm. Snoren består af 12 flettede tråde med en Geothane-coating, der gør den slidstærk og UV-bestandig. Armbåndet lukkes om håndleddet med enten et eller to klassiske diamantknob.

størrelser
Sølvleddet er unisex og one size. Størrelsen dækker over omkredsen af selve armbåndet. Vær opmærksom på, at snoren over tid kan trække sig en smule sammen, hvis armbåndet bliver brugt hver dag og jævnligt udsættes for vand.

Vores standardstørrelser måler fra xx-small 16 cm til xxx-large 23 cm. Ønsker du en anden størrelse, kan det bestilles i webshoppen eller ved at kontakte os direkte.

indpakning
nots-armbåndet ligger i en fin æske og leveres i en gavepose med hank samt tilhørende til- og fra-kort til en personlig hilsen. Sammen med armbåndet ligger en lille folder med historien bag nots.

priser
nots med 4 sorte diamanter: 2.400 kr.
nots med 4 hvide diamanter: 3.200 kr.
nots med 4 blå diamanter: 3.900 kr.
nots med 4 pink diamanter: 4.500 kr.

Ved større ordrer, firmakøb eller nots med større diamanter beder vi dig  kontakte os.
Alle priser er inklusive moms og eksklusive porto.

kontakt
Vibeke Heckmann
+45 2325 2660
info@notsbyheckmann.dk

heckmann aps
Møllevænget 4
DK-3120 Dronningmølle