Ambassadør Jena Mai Hansen Mig & mit nots-armbånd

  • By:
  • Category:
  • 9. juni 2016

tumblr_inline_o84uu0gp6r1t5h5mq_540

Katja Salskov Iversen til venstre, Jena Mai Hansen til højre.

Scroll down for English version

Ambassadør:
Jena Mai Hansen, professionel sejler og den ene halvdel af den 49erFX-duo, der skal repræsentere Danmark ved OL i Rio i
2016.

Jena: “Jeg synes, det vigtigste i livet, er at gøre det, der gør dig glad. Livet bliver meget lettere at komme igennem med et smil på læben. Og det smitter. Desuden er familie og venner en enorm vigtig del af mit liv. De er med til at holde mig grounded, og vi er gode til at lade op sammen.

Jeg brænder for at gøre mit bedste hver dag. Mit liv er i øjeblikket meget konkurrenceminded, så jeg brænder selvfølgelig for at gøre det bedst muligt i min sport. Derudover er det vigtigt at huske sig selv og være god ved sig selv. Når man dyrker elitesport må man ofte gå på kompromis med mange ting. Der er mange fødselsdage man ikke når, mange oplevelser med familie og venner man ikke får, så det er ekstra vigtigt for mig, at vise dem, at jeg er der for dem, og at jeg værdsætter alt deres støtte og det, de gør for mig.”

image

Jena: “Der har været mange op og nedture i mit liv. Ofte klarer jeg tingene selv, tænker over hvad der kunne være gjort anderledes eller hvordan jeg kommer videre på den bedste måde. Derudover har min sport hjulpet mig. Ved at have en et mål at gå efter, og drømme om, kan det være lettere at overkomme de svære tider.

Da vi blev ambassadører for nots-armbåndet, syntes jeg først og fremmest, at det var et enormt flot og enkelt armbånd. Da jeg så fik historien bag, fik det mig til at tænke over, hvad der egentlig betyder noget for mig og gør mig glad.

Jeg er begyndt at kigge på armbåndet, og tænke på de ting jeg gerne vil opnå med mit liv lige nu og her, og hvordan jeg bedst muligt kan finde frem til målet. Det sætter tankerne i gang. Jeg er allerede glad for armbåndet, og tænker kun det bliver bedre.”

Tak for din historie, Jena.

Vil du også gerne fortælle historien om dig & dit nots-armbånd? Så vil vi meget gerne høre fra dig. Læs mere her.

– Vibeke

image

ENGLISH VERSION

Ambassador: Jena Mai Hansen, professional sailor and one half of the 49erFX duo that will represent Denmark at the Olympics in Rio in 2016.

image

Katja Salskov-Iversen to the left, Jena Mai Hansen to the right.

Jena, “I think the most important thing in life is to do what makes you happy. Life becomes much easier to get through with a smile. And smiles are contagious. In addition to that, family and friends are a huge part of my life. They help keep me grounded, and we are good at recharging together.

I strive to do my best every day. At the moment my life is very competitative, so my passion and energy is towards doing the best I possibly can in my sport. It’s very important to stay true to yourself, remember what you want and alos be gentle with yourself. When practicing elite sports, you often have to compromise on many things. There are many missed birthdays and many experiences with family and friends you don’t get, so it is extra important for me to show them that I’m there for them, and I appreciate all their support and what they do for me.”

image

Jena, “There have been many ups and downs in my life. Most times I’ll handle things myself, think about what could be done differently or how to proceed in the best way. In addition to that, my sport also helped me. By having a goal to reach for and dream about, it becomes easier to overcome difficult times.

When we became ambassadors for the nots bracelet, my first thought was that it was a very beautiful and simple bracelet. Then, when I heard the stories and thoughts behind it, it got me thinking about what really matters to me and makes me happy.

I’ve started looking at my bracelet from time to time, thinking about what I want to achieve in my life here and now, and how I can get there in the best possible way. It gets my thoughts going. I’m already happy about the bracelet and I expect that it’ll only get better.”

Thanks for sharing your story, Jena.

– Vibeke

image

Follow us

on facebook, Instagram and read more on notsbyheckmann.dk