Ambassadør Ryan Seaton: Mig & mit nots-armbånd

  • By:
  • Category:
  • 3. oktober 2016

Ryan Seaton

Vores nye ambassadør Ryan Seaton.

Scroll down for English version

I denne uge fortæller vores passionerede ambassadør Ryan Seaton sin historie. Han er professionel sejler på olympisk niveau, 28 år og fra Belfast i Irland. Tak Ryan.

”For mig er det vigtigste i livet at have respekt for andre mennesker. At sørge for at behandle andre, som du gerne selv vil behandles. Og tro på at alle har et formål her i livet. Hvis du er målrettet og arbejder hårdt, vil dine drømme gå i opfyldelse. Det er vigtigt at vågne op hver dag og tænke på det positive her i livet, at opmuntre andre mennesker og give dem energi igennem din egen positive attitude.

Mit nots-armbånd giver mig mod til at se nye udfordringer i øjnene. Det giver mig en indre styrke, mod på at arbejde hårdt og tro på, at jeg kan nå mine drømme og mål. Armbåndet giver mig glæde, da det minder mig om de gode mennesker i mit liv, som min familie og venner, der støtter og elsker mig.

Det var gennem min kæreste, der også er nots by heckmann ambassadør, at jeg hørte om armbåndet. Hun delte sin nots-historie med mig, og inspirerede mig til at blive en del af nots-teamet. Efter at have læst de mange udsagn og nots-historier fra nots-indehavere mødte jeg grundlægger Vibeke Heckmann. Det føltes med det samme som om, at jeg havde en speciel “connection” med armbåndet.

Hvis jeg skulle give armbåndet til en anden person, ville det være til en af mine bedste venner. Han er enormt generøs og har et stort hjerte. Han har et positivt syn på livet, og ligesom jeg rejser han meget og møder mange forskellige mennesker. Han er en person, der altid giver og giver, og derfor ville jeg gerne give ham denne helt specielle gave.

Armbåndet minder mig hver dag om, at jeg har et formål her i livet, og at jeg skal elske og tage mig af andre. Det motiverer mig, når jeg er i dårligt humør og holder mig jordnær og beskeden, når ting går godt.”

Vil du også fortælle historien om dig & dit nots-armbånd? Så vil vi meget gerne høre fra dig. Læs mere her.

…………………………………………………………………………………………………

Me & my nots bracelet

This week our passionate ambassador Ryan Seaton shares his story. He is a professional sailor on Olympic level, 28 years old and from Belfast, Ireland. Thanks Ryan.

Ryan Seaton in front of his home sailing club Carrickfergus Sailing Club. 

”To me the most important thing in life is to have respect for others. To treat others the way you would like to be treated. And believing that everyone has a purpose in life. If you are determined and work hard you can achieve your dreams.  It is important to wake up and think about the positives in life, to encourage people and to energise others with your attitude.

My nots bracelet gives me courage to face new challenges. It brings me inner strength, a power within to keep me working hard and believing in my goals and dreams. It brings me happiness as it reminds me of the good people in my life, like my family and friends who love and support me.

My girlfriend who is an ambassador for nots by heckmann first told me about the bracelet. She shared her nots story with me and inspired me to become a part of the team. After reading the testimonies of others who wear the bracelet I met founder Vibeke Heckmann. It truly felt like I had a connection to wear the special heckmann bracelet.

If I were to give a bracelet to another person it would be to one of my best friends. He has a giving heart and a positive attitude towards life. He also spends a lot of time travelling and mixing with various groups of people. He’s a person who always gives and I would like to give him this special gift.

The bracelet reminds me each day that I have a purpose in life and that I should love and care for others. It motivates me when I’m feeling down and also grounds me and keeps be modest when things are going good.”

Would you like to share your story about you and your nots bracelet? We would love to hear from you. Click here for more information about how to enter.

Follow us

on facebookInstagram and read more on notsbyheckmann.dk