Kirsten 73 år: Mig & mit nots-armbånd

  • By:
  • Category:
  • 8. juni 2017

I denne uge fortæller Kirsten, 73 år, passioneret sejler fra Skovshoved, sin historie. Tak Kirsten.

”Jeg har for nylig doneret min båd Pingvinen fra 1949 til Svendborg Museum, og det er en stor glæde for mig, at kunne give noget tilbage. Det er en vigtig ting i livet, ligesom at leve i harmoni med sine omgivelser – familie, venner, arbejdskollegaer – og så at få oplevelser – sejle, nyde vejret der skifter, se på havet, lyset, opleve årstiderne og besøge andre verdensdele og få del i den mangfoldighed, der er overalt.

Jeg er meget glad for mit nots-armbånd. Der er tusinder af års tradition for knob, og også i knobsverdenen er der rigdom og historie. Hvis sømænd ikke kunne de rigtige knob, kunne det være fatalt for dem. Det vidste ”de gamle søfolk”.

Jeg har fået mit knob-armbånd af min mand. Vi hører nok til de flittigste sejlere i Skovshoved. 5 uger på sommertur og stort set alle weekends fra april til oktober tilbringes på båden.

Hvis jeg skulle give et nots-armbånd til én, så skulle det være til min niece, der er sygeplejerske og som har sejlet med os gennem hele sin barndom. Min niece er et sødt og hjælpsomt menneske og sammen med sin mand, har de lært deres børn at være flittige og hjælpsomme.”

 

Vil du også fortælle historien om dig & dit nots-armbånd? Så vil vi meget gerne høre fra dig. Læs mere her.