Christian 21 år: Mig & mit nots-armbånd

  • By:
  • Category:
  • 1. juni 2017

I denne uge fortæller Christian, 21 år fra København, sin historie. Tak Christian.

”For mig er sociale relationer meget vigtige i livet. Familie og venner. Mennesker der kender en, og som man har tæt knyttede bånd med. Mennesker der forstår, hjælper og støtter. Derudover synes jeg også, det er vigtigt, at man er passioneret, og har interesser man dyrker som fx sport eller musik, da jeg føler, det er med til at bidrage med en ekstra dimension i livet i form af mening, frihed og dyrkelse af dette.

For mig betyder mit nots-armbånd en hel del. Det er et udtryk. En stil. Mode kombineret med en historie. Det er enkelt og samtidig har det en masse dybde. Det præsenterer en vis styrke og robusthed – materielt samt spirituelt. Det er armbånd af kærlighed, der symboliserer mine relationer til min familie, venner, bekendte og kæreste.

Jeg fik det som gave og tak for at spille med min kusine til åbningsreceptionen af konceptet i Vega, november 2014. Vi blev hver tildelt et af stifteren, Vibeke, hvilket vi var meget beærede over.

Hvis jeg kunne give et armbånd til én, tror jeg, det ville være min morfar, der er ved at være oppe i årene. Han er snart i midten af 80’erne og holder sig utroligt imponerende – på trods af langsom tab af hukommelse. Jeg ville give ham det med henblik på at vise min respekt og kærlighed til ham. Som min morfar og som et utroligt rart, religiøst og dybt, varmt menneske. Han har igennem hele min opvækst været et stort forbillede, og har påvirket mig positivt rent musikalsk, såvel som generelt i livet med hans lyse og sunde syn på verden.”

Vil du også fortælle historien om dig & dit nots-armbånd? Så vil vi meget gerne høre fra dig. Læs mere her.