nots by heckmann donerer til Cure4Parkinson

  • By:
  • Category:
  • 26. september 2017

hjerte lille

Fotograf: Cecilie Helmersen

Vi er stolte af at kunne offentliggøre, at nots by heckmann har indgået et samarbejde med Cure4Parkinson, der gør det muligt at støtte mennesker med Parkinson.

For hvert diamantarmbånd der bliver solgt til fordel for Cure4Parkinson gennem vores webshop, donerer vi 1.500,- kr. til træningscenteret Cure4Parkinson i København.

Træningscenteret er det første af sin slags i verden og stiftet af ildsjælen Elisabeth Ildal, som er verdensambassadør & blogger for World Parkinson Coaliation og selv har Parkinson.

Det er vores ønske, at armbåndet skal gøre en forskel for mennesker med Parkinson over hele verden, og samtidig binde mennesker sammen, der har eller beskæftiger sig med Parkinson, på tværs af byer og landegrænser.

Vi glæder os til at donere til træningscenteret Cure4Parkinson med hjælp fra dig, og håber at du vil bære armbåndet med de fire lysende diamanter, der symboliserer nærvær, omsorg, taknemmelighed og styrke, velvidende, at du har været med til at gøre en forskel for mennesker med Parkinson.

 

 

Køb dit Cure4Parkinson armbånd i vores webshop og brug koden C4P ved checkout – så donerer vi automatisk 1.500,- kr. til træningscenteret Cure4Parkinson i København. Køb her.