Sophia 19 år: Mig og mit nots-armbånd

  • By:
  • Category:
  • 3. august 2017

I denne uge fortæller Sophia, 19 år fra Humlebæk, sin historie. Tak Sophia.

”Musikken er min passion. Gennem den udtrykker jeg min personlighed, og den bringer glæde hos mig selv og dem omkring mig. For mig er netop glæde, personlighed og passion de vigtigste ting i livet.

Mit nots-armbånd betyder rigtig meget for mig. Værdierne nærvær, omsorg, taknemmelighed og styrke, som armbåndet symboliserer, er fire vigtige elementer, som jeg vægter højt. Både i mine familierelationer, blandt mine venner og min kæreste og jeg imellem. Sidste år i november gav jeg derfor min kæreste et armbånd, som et symbol på nogle af de ting vi deler og forventer af hinanden i vores forhold.

Jeg fik mit nots-armbånd som tak for at spille musik til lanceringen af nots på Vega tilbage i 2014. Det har gjort, at jeg har et særligt forhold til nots. Jeg værdsætter selvfølgelig armbåndets skønhed og alt det, som det står for, men i kraft af, at jeg har fulgt nots fra starten og været med til at skyde nots-eventyret i gang, føler jeg en helt særlig ære i at bære armbåndet.”

 

Vil du også fortælle historien om dig & dit nots-armbånd? Så vil vi meget gerne høre fra dig. Læs mere her.