AMBASSADØRER

Ambassadører Chika og Hiroka

Chika Hatae og Hiroka Itakura er et stærkt team, der repræsenterer Japan i 49erFX. Ved europamesterskaberne i Kiel 2017 endte de i top 10 på en 8. plads, og for tiden træner de til Olympiaden i Tokyo 2020 – i den samme havn, som de olympiske sejladser vil finde sted.

Hiroka Itakura til venstre, Chika Hatae til højre.

Chika: “Jeg tror på, at man skal huske at takke alle dem, der støtter en i livet. Jeg ville ikke være i stand til at gøre, hvad jeg gør, uden de personer der altid støtter mig og bakker mig op. Jeg skylder min familie, venner og partner meget for at give mig styrke.”

Hiroka fortsætter: “For mig er det vigtigt at have et mål med alt, hvad jeg gør i livet. De ambassadører der er udvalgt til at bære nots-armbåndet, er alle yderst dedikerede til at nå deres mål, og derfor er jeg beæret over at bære det. Jeg kan mærke den positive energi, der kommer fra armbåndet, og da jeg hørte historien om nots, syntes jeg, at det var et vidunderligt projekt.”

Chika: “Jeg er også utroligt beæret over at være blevet valgt som ambassadør blandt mange sejlere. Det gør mig stolt. Desuden synes jeg, at armbåndet er smukt, og Hiroka og jeg føler os som et endnu stærkere team, nu når vi bærer armbåndet sammen.”

Vi er utroligt glade for at have fået de passionerede sejlere Chika og Hiroka som vores ambassadører.