AMBASSADØRER

Ambassadør Elisabeth Ildal

Elisabeth Ildal er en ildsjæl. En inspirerende personlighed med et utroligt gåpåmod, der ikke lader sig slå ud af sin Parkinson diagnose. Tværtimod har den været drivkraften til at stifte træningscenteret Cure4Parkinson i Danmark, hvor markante danske og internationale idrætspersonligheder, der selv har Parkinson, træner andre med Parkinson. Elisabeth Ildal er selv kendt inden for idrætsmiljøet, hvor hun har været blandt landets førende bordtennisspillere og ført adskillige hold til guldmedaljer som elitetræner fra DBTU (DANSK BORDTENNIS UNION). Derudover er hun verdensambassadør & blogger for World Parkinson Coaliation.

”Som ambassadør for nots by heckmann kan jeg gøre en forskel for mennesker i en svær situation. Jeg vil gerne sætte fokus på alle de gode ting, man kan gøre, når man har fået konstateret Parkinson – som f.eks. motion, der kan give styrken til at leve et liv, hvor Parkinson træder fra forgrunden og om i baggrunden. Parkinson er en kronisk sygdom, der ikke er livsstilsbaseret, den kan ikke forebygges, og den kan ikke helbredes. Men man kan gøre rigtig meget for at leve i balance med den, og medicin gør det ikke alene.”

Elisabeth fortsætter, ”Det er utrolig vigtigt at tænke positivt, når man har Parkinson. Det er i modgang, at man udvikler sig. Det gælder om at få det bedste ud af dagen og aldrig give op. Jeg kæmper for at holde mig frisk og i live, og det er den kampgejst, jeg gerne vil give videre gennem mit arbejde med træningscenteret Cure4Parkinson og som ambassadør for nots by heckmann.”

Det er os en ære at have Elisabeth Ildal som ambassadør.

 

”Kig ikke tilbage, når dagen ender, du skal ikke den vej alligevel!”

Elisabeth Ildal