En personlig gave fra hjertet

  • By:
  • Category:
  • 6. december 2018

Julen står for døren, og det er tid til at finde en personlig og betænksom gave til familie og venner. Måske har I også tradition for at give nytårsgaver? Uanset hvad, er et armbånd fra nots en gave med dybde og mening.

De fire diamanter på sølvleddet i Sterlingsølv er skabt til at symbolisere nærvær, omsorg, taknemmelighed og styrke, der udgør byggestenene i det gode liv. Men de kan også repræsentere familiemedlemmer, børn, vennerne eller lige præcis de værdier, der betyder noget for dig.

Når du bærer nots-armbåndet sammen med en eller flere vigtige personer i dit liv, holder det jer tæt forbundet. Også selvom der måske er oceaner eller kontinenter imellem jer, og I ikke ser hinanden hver dag.

 

Hvem i dit liv er noget helt særligt?

Når du skal give en gave til én, du holder af, er det rart at kunne gøre den personlig. I september lancerede vi derfor vores nye satinsnore til armbåndet, der kan fås i alle regnbuens farver. Desuden kan vi nu også tilbyde to forskellige lukninger på armbåndet: Den klassiske med 1 diamantknob eller den nye med 2 diamantknob, som gør det muligt at justere armbåndets størrelse.

 

 

De klassiske armbånd med Jackline-tråd i kongeblå, grå eller sort kan bestilles på vores webshop. Hvis du ønsker en lukning med 2 diamantknob, skal du vælge “anden størrelse” ved køb. Se guiden sidst i denne blog.

Armbånd med satinsnor bestilles på e-mail til Vibeke Heckmann, vhe@heckmann.dk , som vil stå for den personlige betjening og rådgivning.

Priserne for armbånd med satinsnor følger diamanterne, og er de samme som i vores webshop.

 

God december og rigtig glædelig jul fra nots-teamet!

 

 

Følg os
på facebook og Instagram