Godt nytår fra nots-teamet!

  • By:
  • Category:
  • 2. januar 2018

Vi er nu gået ind i et nyt år fuld af nye muligheder, og samtidig siger vi farvel til et utroligt spændende 2017. Det har været et år med mange store og intense oplevelser for nots by heckmann i Danmark og ude i verden. Vi udvikler brandet, og det vokser hver dag.

Når et gammelt år slutter, ser jeg altid tilbage og reflekterer. Hvad har gjort en forskel i mit liv? Hvad skal jeg være taknemmelig for?

I 2017 har det været kontakten med mennesker. At mærke støtten fra vores ambassadører. At se nots-ejerne gå med nots-armbåndet og skabe deres egen personlige historie med det. At møde nye mennesker over hele verden, fortælle historien bag nots-armbåndet og se hvordan de føler sig forbundet til den universelle symbolik armbåndet har – uanset hvem de er, eller hvor de kommer fra.

 

slide1

Forbinder mennesker over hele verden

Det er vores ønske, at armbåndet vil forbinde endnu flere mennesker på tværs af byer og lande over hele verden. Det repræsenterer værdierne nærvær, omsorg, taknemmelighed og styrke, der udgør byggestenene i det gode liv – uanset hvor man bor. Når man har armbåndet på, bliver man mindet om at værdsætte det, man har opnået og at fejre og anerkende sine resultater.

Med nærvær, omsorg, taknemmelighed og styrke kan vi klare meget mere, end vi tror. Denne fælles tro arbejder vi på at udbrede – med vores ambassadører, vores velgørenhedsarbejde og vores agenter.

 

nots by heckmann cyca stemning

10 nots ambassadører rundt i verden

Vi er utroligt taknemmelige for vores nots-ambassadører over hele verden, der går med armbåndet. Deres mod og styrke til at følge deres drømme og mål smitter på den gode måde. Ambassadørerne viser på smukkeste vis, at man kan klare alt, og når ambassadørerne bærer armbåndet, kan vi se hvordan dette stærke budskab spreder sig til hele verden som ringe i vandet.

I 2017 havde vi æren af at byde 5 nye ambassadører velkommen, og vores netværk af ambassadører består nu af:

– Musiker Mads Langer, der rørte mange af os dybt med sine mega-hits “Flawless” og “Unusual” i 2017.

– Dobbelt verdensmester i roning Mette Bloch, som igen i år har inspireret og motiveret mange mennesker, bl.a. gennem hendes foredrag ”Vind med Vilje”.

– Olympiske bronzevindere Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen, der vandt verdensmesterskabet i 49erFX for Danmark i 2017.

– Olympisk sejler Ryan Seaton, der nu danner makkerpar med Séafra Guilfoyle i 49’er klassen. Sammen træner de intenst til OL i Tokyo 2020.

– Team Chika Hatae og Hiroka Itakura, 日本語訳は下方にスクロールして下さい。 der repræsenterer Japan i 49erFX og til dagligt træner i Tokyo, hvor OL 2020 skal finde sted.

– Olympisk sølvvinder Olivia Price fra Sydney, Australien, skipper for Australian Super Foiler Grand Prix – et nyt sejlads rundt om Australien i Super Foileren.

Elisabeth Ildal, verdensambassadør & blogger for World Parkinson Coalition, som ikke lader sig slå ud af sin Parkinson diagnose. Tværtimod har den været drivkraften til at stifte træningscenteret Cure4Parkinson i Danmark, hvor markante danske og internationale idrætspersonligheder, der selv har Parkinson, træner andre med Parkinson.

Alle nots-ambassadører har deres helt egne personlige historie med armbåndet – ligesom alle andre nots-ejere. Læs deres historier under “mig & mit nots-armbånd” på bloggen.

Vi ønsker jer alle sammen et godt nytår,

Vibeke Heckmann & nots-teamet

 

 

 

Kom med på vores eventyr rundt i hele verden. Find os på Facebook og Instagram og læs vores blog.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at blive agent, hvis du skal købe på vegne af en virksomhed, hvis du skal bestille en større mængde armbånd, hvis du har brug for testimonials eller mere information.

For personlig betjening og rådgivning, ring eller skriv gerne til Vibeke Heckmann på vhe@heckmann.dk og/eller mobil +45 2325 2660.